Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

Д-р Веселин Герев: Страхът от коронавирусна зараза значително повишaва степента на стрес

Д-р Веселин Герев: Страхът от коронавирусна зараза значително повишaва степента на стрес


Страхът от коронавирусна зараза значително повиши степента на стрес при повечето от нас. Това се отрази на тонуса, настроението и съня ни. Финансовата несигурност и липсата на доходи започнаха да провокират мисли за липса на перспектива в депресивен стил. Класическа тежка депресия все още не се маркира, но депресивните състояния са на лице. Това означава, че се отчита подтиснато, но колебливо настроение, подтиснат, но колеблив тонус и „блуждаещи“ мисли в депресивен стил. Тези симптоми правят хората колебливи, неспособни да се концентрират върху ежедневните си задължения. Този допълнитен психичен товар епизодично усилва депресивните нагласи и тласка състоянието към клинични форми на депресия. При депресивното състояние се маркират занижени нива на хормона на щастието Серотонин. Той отговаря за тонуса, настроението, концентрацията, мисленето, паметта. За да се стабилизират нивата на хормона на тонуса и настроението, е необходимо той като вещество да бъде набавен отвън.

В моята практика аз използвам ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ . Това е високотехнологичен продукт, който съдържа и двата прекурсора на Серотонин в една таблетка. ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ е единствен продукт на пазара с контролирано освобождаване. Той набавя и стабилизира необходимото количество Серотонин на нервната клетка и осигурява устойчиво на стрес функциониране на психиката.

ХОЛЕОН-5 АМБРОЗ с контролирано освобождаване е изцяло природен продукт и приемът му не създава зависимост.

Хранителната добавка Холен-5 Амброз НЯМА директно въздействие срещу коронавирусна инфекция. Фирмата дистрибутор за България (Севекс Фарма ООД) няма здравни и хранителни претенции за това!

Автор: Д-р Веселин Герев, психиатър

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»