Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

III МЕЖДУНАРОДЕН КОНГРЕС ПО МАЙЧИНО-ФЕТАЛНА МЕДИЦИНА

III МЕЖДУНАРОДЕН КОНГРЕС ПО МАЙЧИНО-ФЕТАЛНА МЕДИЦИНА

От 18 до 20 май 2018 г. в хотел Рила, к.к. Боровец се състоя III Международен форум организиран от Асоциацията по Майчино-Фетална медицина.

В събитието участваха над 350 специалисти от всички области на медицината, ангажирани с майчиното и детско здраве, а именно Акушерство и Гинекология, Фетална медицина, Неонатология, Хирургия, Генетика, Кардиология, Детска кардиохирургия и Ендокринология.

Присъстващите делегати споделиха своя опит при установяване, проследяване и терапия на усложнена бременност. Бяха представени най-новите резултати от диагностиката, терапията и проследяването на новородени с установени дефекти.

Програмата беше допълнена и от актуална информация за новите технологични решения в ехографските изследвания, както и с възможностите на новите лабораторни тестове за диагностициране на високо рискова бременност.

Севекс Фарма ООД се включи в събитието и привлече вниманието на участниците с щанд, където бяха представени продуктите Фемибион 1 и Фемибион 2, осигуряващи комплексна грижа за майката и бебето през всички етапи на бременността. Присъстваха и продуктите Осадент и Есбери Баланс.

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»