Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

20 ГОДИШНО ПАРТНЬОРСТВО С ГЕРМАНСКИЯ ГИГАНТ „SCHAPER & BRÜMMER“

20 ГОДИШНО ПАРТНЬОРСТВО С ГЕРМАНСКИЯ ГИГАНТ „SCHAPER & BRÜMMER“

Със стилна церемония в известен столичен хотел, българската фармацевтична компания „Севекс Фарма“ отбеляза успешното си 20 годишно партньорство с германската „Schaper&Brümmer“.

Над 200 от най-добрите лекари, специалисти и фармацевти присъстваха на събитието. Специални гости на юбилея бяха и членовете на екипа на „Schaper&Brümmer“. Изпълнителният директор на германската фармацевтична компания, г-жа Сузане Каспер поднесе специалните си благодарности към българския си партньор и пожела на изпълнителния директор на „Севекс Фарма“, г-н Валери Андреев още 20 години успешно партньорство.

Юбилейният симпозиум премина в две части- образователна и развлекателна. По време на образователната част, д-р Белал Насер ,завеждащият отдела по лекарствена безопасност в „Schaper&Brümmer“, представи предимствата на три от най-популярните у нас продукти на компанията, а именно:

  • „Есберитокс“ и новата му, по-концентрирана форма „Есберитокс Форте“- имуностимулиращ продукт;
  • „Ремифемин“ – облекчаващ симптомите при менопауза;
  • „Цистинол акут“ – терапия при инфекции на пикочните пътища.

 

За доброто настроение по време на развлекателната част на събитието се погрижиха момичетата с цугулки от група „Мистик“, които изпълниха любими български и световни хитове.

Ники Кънчев както винаги беше брилянтен в ролята си на водещ. В характерния за него стил, той беше приготвил интересни въпроси за публиката. Въпросите бяха свързани с характеристиките на трите продукта, а техните отговори даваха на участниците възможност да спечелят атрактивни подаръци осигурени от домакина „Севекс Фарма“. 

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»