Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2017 - ГР. РУСЕ

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2017 - ГР. РУСЕ

Севекс фарма беше част  от най-значимия ежегоден форум, организиран от Български фармацевтичен съюз - Български фармацевтични дни, който се проведе на 23-25 юни 2017 г. в гр. Русе - разположен на високия терасиран дунавски бряг.

Събитието бе организирано  за единадесети пореден път и е запазена марка на Български фармацевтичен съюз (БФС).

Научната конференция  бе съпроводена от шест сателитни симпозиума с практическа насоченост, всеки с продължителност 45 мин. и вместимост в залата до 60 места.

Като новост във формата на събитието през тази година, беше организацията на двудневно паралелно изложение на открито (централен парк, гр. Русе) под надслов "Попитай фармацевта", на което магистър-фармацевти  консултираха гражданите по различни здравни въпроси и популяризираха дейностите, които се извършват в аптеката. В изложението  участваха  всички фирми, които предлагат продукти от значение за здравето на човека и традиционно се предлагат в аптеките, с изключение на лекарствени продукти.

Форумът по традиция съчета в себе си Церемония по връчване на годишните награди за продукти на годината; Специализирано изложение (закрито за външни посетители)  и Научна програма като елемент от продължаващото медицинско обучение на магистър-фармацевтите.

Тази година към номинациите за продукт на годината бе добавена още една категория –

растителен лекарствен продукт.

Съвсем заслужено, награда в тази категория спечели брандът КАРМОЛИС.

Ние от „Севекс фарма“ООД се отнасяме отговорно към високата оценка, която ни поставиха от  Български фармацевтичен съюз  и ще продължаваме  да даваме най-доброто на хората, които имат нужда от нас … всеки ден! Защото всеки човек заслужава най-доброто!

 

БЛАГОДАРИМ!

 

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»