Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

II ИЗДАНИЕ НА ФОРУМ "ВРЕМЕ ЗА БЕБЕ"

II ИЗДАНИЕ НА ФОРУМ "ВРЕМЕ ЗА БЕБЕ"

На 1-2 април 2017 в зала „Витоша” на Интер Експо Център се проведе второто издание на форум за бременност и първи грижи за бебето „Време за бебе“.

"Севекс Фарма" участва с щанд, на който представи продуктите Фемибион 1 и 2, Осадент и Провиотик. Имаше томбола и бяха раздадени много награди, а радостните усмивки на бебоците и техните майки може да видите на снимките.

Д-р Елена Бангеева от Първа АГ болница „Света София“ - гр. София, представи лекция за комплексната грижа за майката и бебето.

Тя завършва медицина през 2012 г. в Медицински университет – София, с отличен успех. От 2013 г. работи и специализира в ПСАГБАЛ „Света София“ ЕАД, в отделение по „Бременност в риск“ и „Родилно отделение“. През 2014 г. специализира „Ендоскопска гинекологична хирургия“, като придобива международни сертификати в Белгия и Франция.

През 2016г. започва работа в областта на „Асистираните репродуктивни технологии“ в МЦ „Афродита“ и придобива български и европейски сертификати. Посещава най-големите световни и европейски конгреси по „Акушерство и гинекология“. През 2017 г. придобива магистърска степен по „Здравен мениджмънт и обществено здраве“.

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»