Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

ПроВиотик Имуно-Активатор

ПроВиотик Имуно-Активатор

Описание на продукта:

ProViotic Имуно-Активатор е нов ПроВиотик с полипептиди и липополизахариди, създаден с цел да активира не само вродения имунитет, но и придобития имунитет. Активира защитните функции на организма. Всяка опаковка Провиотик Имуно-Активатор съдържа 30 Таблетки. Този продукт е само за възрастни.

ProViotic Имуно-Активатор активира имунитета.
Този инуноактивиращ комплекс се съчетава с новия щам на ProViotic Lactobacillus plantarum GLP3. L. Plantarum GLP3, който показва взаимодействие с ентероцитите в стомашно-чревния тракт, което създава синергична имуномодулация. Доказано е, че производството на цитокини, фагоцитна активност, производството на антитела и Т-клетъчната функция се увеличават при консумацията на Lactobacillus plantarum. Всички тези имунологични клетки, молекули и медиатори помагат на организма да изгради по добри защитни сили, Доказано е, че продължителната консумация на продукти, съдържащи L. plantarum, води до повишен синтез на важни имунологични молекули като IL-1ß, IL -2, IL-6, IL-8, IL-10 и IFN-y.

Прием:

ProViotic Имуно Активатор се приема по една таблетка веднъж дневно.

Съдържание:

Всяка таблетка ПроВиотик ИМУНО-АКТИВАТОР - Хранителна добавка съдържа: 150 mg Lactobacillus plantarum GLP3 (1.5 милиарда живи клетки) 22.5 mg Имуноактивиращ комплекс (липополизахариди и липопептиди) 127.5 mg Пребиотик (екстракт от цикория)

Условия за съхранение:

На сухо и хладно място.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Препоръчвана дневна доза:

Възрастни: 1 таблетка дневно (300 mg) В продължение на 30 дни по 1 таблетка дневно, сутрин на гладно; поддържащ курс за постигане на продължителен ефект се препоръчва приемането на 1 таблетка сутрин на гладно в продължение на 20 поредни дни в 3 последователни месеца.
Този курс може да се повтори след 5-6 месеца.

Производител: Натстим ООД
Нетно тегло: 9 g;

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»