Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА „СЕВЕКС ФАРМА“ – 2019

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА „СЕВЕКС ФАРМА“ – 2019

29.08.2019 - 31.08.2019

От 29 до 31 август 2019 г. „Севекс Фарма“ ООД проведе Национална среща на служителите си от отдел „Продажби“ и отдел “Маркетинг“. Събитието се състоя в хотел „Алфаризорт Чифлика“, община Троян.
По време на този форум специален акцент бе поставен върху новите продукти от портфолиото на „Севекс Фарма“. Те бяха представени от продуктовия мениджър магистър-фармацевт Валентин Даков, който умело използва най-достъпната форма за презентиране – научно-обоснован диалог между лектор и присъстващи. Обсъжданията и коментарите, свързани с новостите от портфолиото, бяха информативни, интересни и полезни за бъдещата дейност на фирмата.
Въпроси и любопитни изказвания провокираха последните иновации в т.нар. семейство на провиотиците, за които говори г-н Кирил Петков.
Практически значим бе обучителният модул „Таргетиране на клиенти и използване на маркетингови инструменти при продажбите“. С чар, артистичност и много емоции се отличиха предвидените ролеви игри, в които участваха служители на Севекс Фарма“. Игрите преминаха под мотото „Да бъдем успешни в продажбите по всяко време и във всеки един момент“.
За пореден път националната среща показа, че бизнес целите са напълно осъществими, когато плановете за тях се базират на качествени продукти и на взаимно доверие между специалисти и потребители, когато се основават на професионализъм и уважение между отделните експерти и колеги.

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»